Welcome Layout

SkyTeam

Round the World Planner

De beste manier om de wereld rond te reizen

Welke reisklasse?     
Welke valuta?    
*Ga voor meer informatie naar: beknopte handleiding RTW
Ga voor meer informatie naar: beknopte handleiding RTW

Zo krijgt u meer informatie over de uiteenlopende reizen die wij bieden

Reizen op basis van een thema

Lees meer
Round the World Planner

Een enkel Frequent flyer programma voor 20 airlines


Meld u aan voor een van onze Frequent flyer programma’s en begin meteen met het sparen en besteden van Miles bij alle SkyTeam Member airlines. U spaart ook status miles, waarmee u in aanmerking komt voor allerlei SkyTeam Elite- en SkyTeam Elite Plus-voordelen. U hoeft zich niet bij meerdere programma’s aan te melden; dit aanbod geldt binnen de hele alliantie.

SkyPriority – een wereld van verschil


SkyPriority biedt u exclusieve priority-diensten op meer dan 1.000 luchthavens over de hele wereld. Van voorrang bij het inchecken, boarden en de bagageafgifte tot aan de Priority Lanes bij de ticketkantoren, transferbalies en veiligheids- en paspoortcontrole: alles verloopt even soepel.

Global Meetings – organiseer reizen rondom internationale evenementen


Bent u druk bezig met het organiseren van een internationaal evenement? Met onze online boekingsfunctie voor Global Meetings kunnen de deelnemers snel en eenvoudig zelf perfect aansluitende reizen met korting boeken! De deelnemers krijgen tot wel 15% korting op de ticketprijzen voor internationale bijeenkomsten, evenementen en conferenties op meer dan 1.050 bestemmingen.